Våra Tjänster

Vi har många års erfarenhet inom vår bransch och vår kundkrets sträcker sig allt ifrån privatpersoner till stora företag runt om i Sverige. 

Våra Tjänster

Vi har många års erfarenhet inom vår bransch och vår kundkrets sträcker sig allt ifrån privatpersoner till stora företag runt om i Sverige.

En komplett samarbetspartner

Vi har många års erfarenhet inom vår bransch och vår kundkrets sträcker sig allt ifrån privatpersoner till stora företag runt om i Sverige och utomlands. 

Svetsning & Tillverkning

I vår välutrustade verkstad utför vi tillverkning av stålprodukter mot EN-1090 och EN ISO 3834-3 till entreprenad och industri.

EN 1090 är ett kvalitetssystem som garanterar att vi följer alla kvalitetskrav som lagen kräver. Det borde kännas självklart att stålkonstruktioner, framför allt i byggnader följer alla kvalitetskrav, men tyvärr är det inte alltid fallet. Bärverksdelarna måste vara CE-märkta, men efterlevnaden är långt ifrån tillfredsställande. För att få CE märka en produkt krävs det att det tillverkande företaget är certifierat enligt EN 1090. CE-märkningen omfattar bärande takplåt, bärande väggreglar, takåsar till fackverk, pelare och balkar för byggnader, broar, cisterner, silos, torn och master.

Vi är även certifierade enligt ISO 3834(-3). Denna standard beskriver hur kvalitetssäkring vid svetsning skall åstadkommas och är ett krav för att få svetsa enligt EN 1090. Har ni ett projekt där det ställs höga krav?

Då är vi rätt företag för er! Vi utför svetsarbeten på plats hos er samt i vår verkstad. Vilken lösning passar bäst för er? Vi har nära samarbete med konstruktörer för större projekt.

Vi använder oss av TIG, MIG/MAG och MMA svetsning. Vi har 40 års erfarenhet av svetsarbeten.

Industriservice

Vi utför service reparationer och underhåll åt industrin

Lyft

Vi utför lyft med våran Manitou MRT 2150
Tillbehör: Personkorg, Vinsch 1,5T, Lyftbom, Gafflar

OMBYGGNATION & NYBYGGNATION

Är ni i behov av ombyggnation eller nybygge?

Vi har lång erfarenhet av ombyggnationer av sågverk, industrier och lokaler. Behöver ni hitta nya lösningar på befintlig lokal eller maskinområden?  Hör av er så kan vi titta på en lösning. Med tanke på vår långa erfarenhet inom området så har vår lösningsorienteringsförmåga växt med åren och därmed ökar möjligheten att hitta lösningar som är perfekta för just er. Vi har genom åren varit med i ett flertal nybyggnationer av sågverk, industrier samt lokaler. Vi äger maskiner som förenklar byggnationer. Teleskoplastare Manitou 2150, som har egenskaperna runtomsvängande, 21 meter upp i luften och kan lyfta 5 ton. Saxlift. 

STÅL

GMF Service har stor erfarenhet av att jobba med stål. Rostfritt, svartstål eller aluminium är några exempel vad vi dagligen arbetar med. Vi jobbar med allt från mindre detaljer till hela smides- och stålkonstruktioner. Vi har en verkstad med en stor maskinpark där vi har goda möjligheter att leva upp till kundens önskemål, stora som små.

PLÅT

Arbete med plåt är även de något som sker dagligen. Tunnplåt, mediumplåt eller grovplåt. Vi arbetar med plåt i alla dess former och har goda förutsättningar för att kunna nå kundens önskemål med tanke på vår breda maskinpark.

REPARATIONER

Reparationer på plats eller i våran verkstad?

Behövs en motor, balk, plåt eller kedja repareras. Vi utför jobbet både på plats och i våran verkstad. En del kunder har inte plats eller möjlighet att ha extern personal på plats. Lugnt, vi kan utföra arbetet i vår verkstad och ni ser oss när vi är redo att installera reparerad produkt.Räcker inte er personal till, sjukskrivning eller kompetensen saknas.? Hyr in oss under en dag, helg eller ett längre samarbete.

Hållbarhet

Hos GMF Service Tingsryd AB arbetar vi hållbart. Vi arbetar systematiskt och målinriktat för att säkerställa att det vi producerar och levererar bidrar till till en bättre och mer hållbar framtid.

Telefon

0706 - 11 92 48

E-post

Ulf@gmfservice.se

Företaget

GMF Service Tingsryd AB

adress

Lokgatan 5 362 31 TINGSRYD